Hava Durumu

Hande Erçel son noktayı koydu

Genç oyuncu çift Hande Erçel ile Ekin Mert Daymaz birlikteliklerine son noktayı koydu. İkili sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hande Erçel son noktayı koydu

Hande Erçel, yaklaşık 2 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, bir dargın bir barışık ilişkilerini Şubat ayında noktalamıştı.

Ancak ikilinin, yakın arkadaşlarının çabalarıyla geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya geldiği ortaya çıktı. Birbirlerine bir kez daha şans tanıyan Erçel ve Daymaz, ilişkilerinde yine dikiş tutturamadı. Ünlü çift, yine ayrıldı.

Çalkantılı beraberlikleri süresince birbirlerini sosyal medyada takip eden iki oyuncu, son ayrılık kararından sonra takibi de bıraktı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

1993 Balıkesir Bandırma doğumlu olan güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor. Daha önce Çılgın Dershane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.oldu ve ülkemizi temsil etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.