Hava Durumu

Hangi erkek tiplerinden uzak durmalı?

Çoğu kişi yeni bir ilişkiye muhakkak uzun ömürlü olmasını dileyerek başlar. İlişkinin ilk evreleri çiftlerin birbirlerini tanıma ve aslında en kritik dönemlerden biridir.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hangi erkek tiplerinden uzak durmalı?

Kadınlar ilişkide daha detaycı ve daha duygusal olurken, erkekler daha yüzeysel düşünür, kadınların fark ettiği detayları çoğunlukla göremezler.

Öncelikle kadınların bunu baştan kabullenmesi gerekir. Erkekler tek yönlü düşünür yani olaylara genellikle tek cepheden bakar.

İlişkinin ilk evleri oldukça önemlidir, çünkü bu kişiyle devam edip etmeyeceğinize dair bir nevi karar verme dönemidir. Partneriniz farkında olarak ya da olmadan karakteriyle ilgili değişik ipuçları sunar. Özellikle beden dili çok önemlidir.

Peki hangi erkek tiplerinden uzak durmalı?

Para konusundaki yaklaşımı...

Gittiğiniz mekânlardan çıkarken erkeğin hesap ödeme konusundaki yaklaşımı çok önemlidir. Hesap ödemeden kaçınıyorsa ya da "sen kendi hesabını öde, ben kendi hesabımı ödeyeyim" tarzında bir davranış sergiliyorsa bir durup düşünün... Çünkü beraberliklerde paylaşım çok önemlidir. Ve bu durum ilerde daha büyük sıkıntılara neden olabilir.

Para konusu aranızda sıkıntı olamadan halledebileceğiniz bir durum olmalıdır. Tabiki iyi günde kötü günde sözü de çok önemli... Her sıkıntıyı olduğu gibi maddi sıkıntılarımızı da dürüstçe paylaşmalıyız birbirimizle.

Açık sözlülüğü...

Sizinle ne kadarını paylaşıyor, nelerini gizliyor... Bunu iyi gözlemlemekte fayda var. Elbette her erkeğin bir özel alanı ya da kendine ayırdığı bir mahremiyeti vardır. Bunu göz ardı etmeden birçok konuyu birbirinizle açık açık konuşabilmeniz çok önemli...

Saygı...

Fikirlerinize, tercihlerinize saygı duyuyor mu? Yoksa her şeyin kendi kontrolü altında olmasını mı istiyor? Size saygı göstermeyen, fikirlerinizi önemsemeyen bir erkekse karşınızdaki, yol yakınken dönün. Kişiliğin zedelendiği bir ilişkiden ileriye dönük sağlıklı bir birliktelik beklenmemelidir.

Özellikle başkalarının yanında size nasıl davrandığı önemli... Aranızda olan meseleleri başkasının yanında ortaya dökmek, rencide edici davranışlarda bulunmak veya sizi utandırması kişiliğinize saygı duymadığını gösterir...

Bir erkeğin, sadece size değil başkalarına karşı davranışları da büyük önem taşıyor. Örneğin garsona seslenirken, kasiyerle konuşurken, yolda yürürken gösterdiği davranışlar kişiliğinin büyük oranda yansımasıdır...

Özgüven...

İşte aslında en kritik noktalardan biri... Özgüvenini oluşturamamış bir erkek sizin de enerjinizin düşmesine, ilişkiden uzaklaşmanıza neden olur. Ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen, kendiyle barışık bir erkek hem eğlenceli hem de uzun ömürlü ilişki için ideal olan erkektir.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.