Hava Durumu

Hani Alevilik hoşgörü demekti?

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'ın "Eş başkanlar için de yürüyoruz" sözlerini eleştiren yazarımız Yüksel Baysal, sosyal medyada kendisine karşı bir linç kampanyası oluşturulduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2017 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2017 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hani Alevilik hoşgörü demekti?

CHP'nin adalet yürüyüşüne destek veren Bursa ekibi geçtiğimiz günlerde birçok koldan yürüyerek Kent Meydanı'nda buluşmuştu. Burada bir konuşma yapan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'ın, "Eş başkanlar için de yürüyoruz" sözlerinin partililerden tepki topladığını köşesinde aktaran Yüksel Baysal, bugün yazısına gelen eleştirilere yanıt verdi.

Orhan Sarıbal'ın sözlerini eleştirdiği için sosyal medyada kendisine yönelik linç kampanyası düzenlendiğini söyleyen Sarıbal,  ağırlıklı olarak da bir mezhep mensubu insanlar olduğunu belirtti.

"Dilim varmıyor onlara Alevi demeye, çünkü ben ömrüm boyunca hep Alevi oldum. Solcu olmak zaten biraz Alevi olmak, biraz Kürt olmak, işçi olmak, kadın olmaktır.

Hele bazı yancılar var ki, yüz karası!.. Ölçüsüz bir küfürbazlıkla solculuğu karıştırıyorlar. Diyelim ki, düşündüklerim yanlış, nerde kaldı sizin hoşgörünüz?"

DEVAMI YÜKSEL BAYSAL'IN YAZISINDA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.