Hava Durumu

Hizmet vatandaşın ayağına gidiyor

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Karaca, düzenlediği basın toplantısında hizmet birimleri hakkında bilgi verdi. Karaca 11 ilçede açılan sosyal güvenlik merkezleriyle, Keles, Büyükorhan Harmancık ilçelerde ise mobil sosyal güvenlik aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hizmet vatandaşın ayağına gidiyor

SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca düzenlediği basın toplantısında kurumuyla ilgili önemli verileri kamuoyuyla paylaştı.Organizasyonda Bursa'daki SGK hizmet birimleri hakkında bilgi veren Karaca "Bursa'da Merkezde İl Müdürlüğü birimleri, Osmangazi Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM), Mali Hizmetler SGM ve Sağlık SGM ile 11 ilçemizde ise sosyal güvenlik merkezi hizmet veriyor. Sosyal Güvenlik Merkezi bulunmayan Keles, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde ise Mobil Sosyal Güvenlik aracı ile hizmet vatandaşın ayağına götürülüyor. Gerek merkezde gerek çevre ilçelerdeki hizmet binalarımızın inşaatları  devam ediyor" bilgisini paylaştı.

 

4 AYDA 38 BİN YENİ İSTİHDAM

7 farklı şehirde 910 çalışanla hizmet veren ALO 170 hattının memnuniyet oranında da yüzde 82 seviyelerinde olduğunu söyleyen Karaca, sadece geçtiğimiz 4 ay içerisinde 38 bin yeni istihdam sağlandığına dikkat çekti.

Yazarımız H.Gül Kolaylı toplantıyla ilgili izlenimlerini bugünkü köşesinde okuyucularıyla paylaştı.

H.GÜL KOLAYLI'NIN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.