Hava Durumu

İlhan Mansız'dan Berna'ya güzel jest

Survivor'da İlhan Mansız ödül oyunu öncesi Berna'ya "Bu arabayı ben kazanırsam, daha önce kazandığım araba ödülünü sana veririm" dediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İlhan Mansız'dan Berna'ya güzel jest

Survivor'da sempatisiyle büyük beğeni toplayan İlhan Mansız'ın 'Porsche' marka araba için yarıştığı Berna Keklikler'e, "Kazanırsam diğer araba ödülümü sana veririm" dediği ortaya çıktı.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panoroma' programında yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu, İlhan Mansız'la ilgili bomba bir gerçeği açıkladı.

Hakan Hatipoğlu, Kıbrıs finalleri öncesi yarışmaya veda eden eski futbolcu İlhan Mansız'ın, Survivor'da geçtiğimiz günlerde elenen Bernan Keklikler'e duygulandıran bir teklifte bulunduğunu söyledi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Hakan Hatipoğlu, dün Survivor Panoroma'ya katılan Berna Keklikler'in kuliste sohbet ederken kazandığı araba ödülünü ne yapacağı konusundaki görüşlerini söylerken önemli bir itirafta bulunduğunu söyledi. Berna Keklikler'in yapılan sohbet esnasında, sosyal medyada İlhan Mansız'ın araba ödülünü Berna'ya bilerek verdiği şeklindeki konuya değinerek "İlhan Mansız çok iyi yarıştı, ama ben kazandım" dedi.

"KAZANIRSAM, DİĞER ARABA ÖDÜLÜNÜ SANA VERİRİM"

Hakan Haitipoğlu'yla kulis içerisinde konuşmaya devam eden Berna Keklikler, Hakan Hatipoğlu'na, İlhan Mansız'ın bana araba ödülü öncesi yanıma gelerek "Bu arabayı ben kazanırsam, daha önce kazandığım araba ödülünü sana veririm." dediğini belirtti. İlhan Mansız'ın daha önce kazandığı araba 110 bin TL değerindeyken Berna'nın kazandığı araba ise 450.000 TL değerinde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.