Hava Durumu

İmamoğlu bu fotoğrafa sert çıktı! İBB niye yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın düzenlediği basın toplantısıyla ilgili, "Bu fotoğrafta İBB niye yok" diyerek sitem etti. Balıkçıda yemek tartışmasıyla ilgili Bakan Soylu'ya yüklenen İmamoğlu, "Bu görüntüyü sızdıranların bulunması namus borcudur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu bu fotoğrafa sert çıktı! İBB niye yok
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da etkili olan ve hayatı felç eden kar üzerinden kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında konuşan İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın düzenlediği basın toplantısıyla ilgili olarak, "Şimdi bu fotoğraf Allah aşkına bu ne, bu fotoğrafta başkan nerede. O sırada ben AKOM’dayım. Yani bu fotoğrafta İBB niye yok. Sayın Bakan dün kabul etti. TEM yolu üzerinde Mahmutbey gişelerinden sonra olan bölüm" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YANIT

Ayrıca İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayındaki sözlerine yanıt vererek "Cumhurbaşkanı televizyon programında onu anlatıyor. Avam projeyle yatırım mı olur. ‘Avam’ proje ile 2001 yılında o zamanki İBB, ‘avam’ proje ile başka bir hükümetten onay aldı." diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.