Hava Durumu

İmamoğlu'ndan yemek yanıtı: MOBESE görüntülerim paylaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok tartışılan 'balıkçı' iddialarıyla ilgili konuştu. "Sayın büyükelçi 20 gün önceden randevulaştığımız üzere Ankara'dan İstanbul'a geldi" diyen İmamoğlu, geçtiği sokaktaki MOBESE görüntülerinin paylaşıldığını söylerken durumu Vali Ali Yerlikaya ile de görüştüğünü belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu'ndan yemek yanıtı: MOBESE görüntülerim paylaşıldı!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Büyükelçi ile yenilen yemek' hakkında soruları yanıtladı. İstanbul'da Valilik ile birlikte çalışmalara devam edildiğini belirten İmamoğlu, 'MOBESE kameraları böyle bir magazinsel olayda kullanıldı. Benim bildiğim MOBESE'deki görüntüler bir kazanın tespitinde kullanılır. Bunları kimlerin yaptırdığını çok iyi biliyorum, gözümün içine bakınca onlar da anlarlar.' dedi.

"BARAJLARDA DOLULUK BEKLİYORUZ"

Karla ilgili olumsuz bir öngörü yok. Makul bir kar yağışı bekleniyor fakat mevcut karın erimesi için bu iyi bir haber. Kuraklığın konuşulduğu noktada kar yağışının barajlara olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Yüzde 55'te seyreden barajların doluluk oranının yüzde 75'lere çıkmasını bekliyoruz. Bu da bizim için sevindiricidir. Umarım sıkıntılı anları hep birlikte aşacağız.

"O RESTORANIN 23 YILLIK MÜŞTERİSİYİM"

Bu kadar yoğun bir gündemde çalışırken, 1 saat yemeğe gitmemin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ediyorum. Bir büyükelçiyle yenilen bir yemekten bahsediyoruz. Yaklaşık 20-25 gün önce buluşma gününü netleştirmiştik. Gideceğimiz mekân da belliydi. Bu gizli bir yemek değil. Gidip görürseniz her yeri de pencere. 23 yıldır oranın müşterisiyim.

"SAYIN BÜYÜKELÇİ BU YEMEK İÇİN ANKARA'DAN İSTANBUL'A GELDİ"

Tabii ki orada yaşanan bazı hususlar beni üzmüştür. Neticede daha önce belirlenmiş bir yemekti. Sayın Büyükelçi bu yemek için Ankara'dan İstanbul'a geldi. Vakit ayırıp bu resmi buluşmayı yaptık. Eşlerimizle birlikte yemek yedik. Ülkemizi konuştuk. Bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın karla mücadele kadar büyükelçilerle kuracağı ilişki de sorumluluğudur.

Dış ilişkiler konusunda bu denli ilgi gören bir İstanbul yönetimi var. Ben bunun hakkını vermek zorundayım. Sürecin sonrasıyla ilgili tarafı beni çok ilgilendiriyor.

"VALİ YERLİKAYA İLE PAYLAŞTIM!

Devletin imkanları kullanıldı. Benim geçtiğim sokağın MOBESE kameraları paylaşıldı. Magazinsel bir olay haline getirildi. Ben bu konudaki düşüncelerimi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile de paylaştım. Bu şehrin amiri olarak benim soru işaretlerime cevap vermek zorunda. MOBESE kameraları bir kazanın tespiti veya bir suç olayı için kullanılır.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.