Hava Durumu

İmdat vagonda erkek var!

Bursa'da yeni başlayan uygulamayla Bursaray'da kadın öncelikli vagon oluşturuldu. Toplumda kimi kesim uygulamayı savunurken kimileri de 'olmaz böyle şey' diyerek olaya tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmdat vagonda erkek var!

"Kadınlara öncelikli vagon" uygulaması Bursa'da hayata geçti kıyamet koptu. Kimi kadın memnun kimi kadın tepkili. Durumu değerlendiren yazarımız Vedat Aslan, herkesin kendi açısından haklı gibi durduğunu belirterek "Kadın erkek ayrımında bu daha başlangıç" diyenler çok fazla. Devamının geleceğini düşünüyorlar. Uygulamayı savunanlar ise "Metroda fazla akraba oluyoruz" diyorlar." İfadelerini kullandı.

Artısıyla eksisiyle uygulamayı masaya yatıran Aslan "Diyelim ki diğer vagonlarda boş yer varken er kişinin biri özel vagona bindi. Diğer erkekler "Namussuzun biri kadın vagonuna bindi" diyerek ilgili şahsa saldırmaz mı? Bence en azından temiz bir dayak atarlar. Hele kadınlar "İmdaat vagonda erkek var" şeklinde yardım isterlerse adamın yürüyen aksamına hayli zarar gelir. Can kaybı yaşanmasa bari" diyerek olayı mizahi üslubuyla değerlendirdi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.