Hava Durumu

İnegöl, gastronomiye iddialı giriş yaptı

Gastro İnegöl, lansman programını Morrian Otel Çırağan salonunda gerçekleştirildi.  Lansmanda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Hak ettiğimiz karşılığı alabilmek adına Gastro İnegöl markamızı projelerle dünyada tanınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl, gastronomiye iddialı giriş yaptı

-ONURALP ÖZALP-

İnegöl Belediyesi tarafından organize edilen Asırlık Lezzetler projesi isimli lansmana İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti MKYK üyesi Ayhan Salman, Kültür turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer, Büyükşehirbaşkan vekili Halide Serpil Şahin ve beraberinde birçok kişi katıldı.

YEMEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKSIN

Lansmanda konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Damak tatları Türk mutfağının incisidir. Toprakları verimli insanları üretken olan bir yerin yemek kültürü de gelişmiştir. Köftemiz gastronomide baş aktördür. Şehrinizin markasıdır. Şehrimizde böyle bir aktör görevi üstlendiği için bize cesaret vermiştir. Uzman ekibimiz kırsal mahallelerimiz taradılar. Baş aktörümüz köfteyle sınırlı kalmamasıyla kültür nimetlerinden de butik bir mutfak oluşturarak Gastro İnegöl diye yola çıktık. Yemeklerimizi gün yüzüne çıkarabilmek adına bugün bu lansmanı gerçekleştiriyoruz. Hak ettiğimiz karşılığı alabilmek adına Gastro İnegöl markamızı projelerle dünyada tanınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.