Hava Durumu

İşte Batalla'nın yerine düşünülen isim!

Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Beyazlılar'ın ismi 17 Haziran'da başlayacak transfer sezonu öncesi pek çok futbolcuyla anılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Batalla'nın yerine düşünülen isim!

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurmak için çalışmalara başlayan Bursaspor teknik direktör konusunda henüz bir anlaşma yapmazken transferde de adı pek çok isimle anılmaya başladı. Bu sezon takviye konusunda hata yapmak istemeyen Yeşil Bayzlılar'ın gündemindeki ilk ismen daha önce tesisleri gezen Bossong olduğu öğrenilirken, 31 yaşındaki Ganalı santrafor Gyan'ın da radara girdiği belirtildi. Bonservisi elinde olan Ganalı yıldızın tek sorununun ise yüksek maaşı olduğu öğrenildi.

CARLOS EDUARDO

Gelecek yıl Bursaspor formasıyla son sezonuna çıkması beklenen Pablo Batalla'nın yerine de takviye yapmak isteyen Yeşli Beyazlılar'a menajerler aracılığıyla sürpriz bir isim önerildi. 2010-11'de ise 20 milyon avroya Hoffenheim'a transfer olan  ve sözleşmesi sona eren Carlos Eduardo'nun menajeri oyuncusunu Bursaspor'a önerdi. Yönetimin Eduardo konusunda kararı yeni teknik direktöre bırakacağı öğrenilirken, 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Gremio, Hoffenheim, Rubin Kazan, Flamengo ve Atletico-MG gibi takımlarda forma giydi. Kariyerinde 197 maçta 29 gol atıp, 36 asist yaptı. Orta sahada forma giyen 1,71'lik Eduardo etkili kullandığı sol ayağı ile dikkat çekiyor.

TUNAY TORUN

Bu sezon her iki kanatta da görev yapan oyunculardan istediği verimi alamayan Yeşil Beyazlılar'ın, 3 sezondur Kasımpaşaspor'un sağ kanadında istikrarlı bir şekilde forma giyen Tunay Torun'la da ilgilendiği iddia edildi. Yeşil Beyazlı yönetimin Kasımpaşaspor ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan gurbetçi oyuncunun menajerini Bursa'ya davet edip teklifini iletmeyi planladığı öne sürüldü. Birçok kulübün radarında bulunan 27 yaşındaki gurbetçi futbolcunun da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

SAVAŞ POLAT

Sağ beke de takviye yapmak isteyen Yeşil Beyazlılar'ın bu mevki için de Fenerbahçe'de forma giyen genç savunmacı Savaş Polat'ı takıma kazandırmayı düşündüğü öğrenildi. Sarı-Lacivertli takımdaki sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki futbolcunun da Bursa'ya sıcak baktığı gelen haberler arasında. Savaş bu sezon kupada 11 maçta oynadı, ligde şans bulamadı.

MARTİN CACARES

Savunmaya tecrübeli bir oyuncu takviyesi  için de uğruş veren Bursaspor'un Başkanı Ali Ay'ın bizzat yürüttüğü transfer çalışmasında Martin Cacares'i, İtalya-Uruguay maçında gözlem altına aldırdığı öğrenildi. Daha önce yaşadığı ciddi sakatlığın nüksetmesinden korkulan 30 yaşındaki tecrübeli savunmacı için yeni teknik direktörün onay vermesi durumunda Bursa'ya davet edileceği ve anlaşılması durumunda sağlık kontrolünden geçirileceği öne sürüldü..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.