Hava Durumu

İşte Benim Stilim büyük finalde kim birinci oldu?

İşte Benim Stilim bu akşam yayınlanacak final bölümü ile ekranlara ara veriyor.  Heyecan dolu bölümde yarışmanın birincisi belli olacak. İşte Benim Stilim 26 Mayıs Türkiye'nin en stil kadını kim olacak?

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Benim Stilim büyük finalde kim birinci oldu?

İşte Benim Stilim 6 ay süren serüvenin ardından bugün büyük finalle ekranlara ara veriyor. TV 8 ekranlarında büyük final heyecanı az sonra yaşanacak. İşte Benim Stilimde Türkiye'nin en stil kadını bugün yayınlanacak olan canlı yayında belli olacak. Programın son bir haftasında yarışmacılar için SMS oylaması açıldı. Programın canlı yayındaki büyük finalinde SMS sonuçları açıklanacak ve birincinin kim olacağı belli olacak. İşte Benim Stilim 26 Mayıs birinci kim olacak? İşte Benim Stilim 26 Mayıs Türkiye'nin en stil kadını kim olacak?

İşte Benim Stilim 6 aylık uzun bir maratonun ardından bugün yayınlanacak olan canlı yayını ile birincisini belirleyecek. Haftalardır süren heyecanlı yarışın ardından programın kazananı ve Türkiye'nin en tarz kadını belli olacak. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak olan büyük final için hem izleyici hem de yarışmacılar oldukça heyecanlı. Peki İşte Benim Stilim büyük finalde birinci kim olacak? Halk oylamasında en çok SMS'i alan yarışmacı kim? En çok oyu alarak Türkiye'nin en stil kadını seçilecek olan yarışmacı hangisi olacak?

İŞTE BENİM STİLİM 26 MAYIS BÜYÜK FİNAL FİNALİSTLERİ

Haftalardır süren uzun soluklu yarışın ardından İşte Benim Stilim büyük finali geldi çattı. Yarışmacılar uzun bir mücadelenin ardından finalist olarak koltuklarında yer aldı. İşte Benim Stilimde 26 Mayıs büyük final canlı yayınında birinci olmak için yarışacak isimler;

Aleyna Eroğlu

Simay Tokatlı

Merve Sevin

Dilara Taşkın

Burcu Yakasız

Neslihan Doğrusöz

Duygu Çevik

Tuğçe Ekim

Finalist koltuğunda oturan sekiz yarışmacı bugün yayınlanacak olan büyük finalde birinci olmak için yarışacak.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.