Hava Durumu

İYİ Parti'de bayramlaşma

İYİ Parti’nin Bursa İl Başkanlığı’nın Geleneksel Bayramlaşma Programı, Kültürpark Sadabad Sarayı’nda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2022 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2022 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti'de bayramlaşma

İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan’ın sunumuyla gerçekleşen İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programına oldukça yoğun bir katılım sağlandı.

İlk olarak açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bizi bugün buluşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bugün hür, bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak, çalışabiliyorsak ve geleceğe umutla bakabiliyorsak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Bugün Ramazan Bayramı. Aynı zamanlarda 3 Mayıs Türkçüler Günü. 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlu olsun" dedi.


Türkoğlu daha sonra şöyle devam etti:
"İl Teşkilatımız ve Bursa’nın 17 ilçesindeki teşkilatlarımızla birlikte, mahalle yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla beraber, ister Ağustos, ister Eylül ve ister Ekim ayında veya 2023 yılında gerçekleştirilecek seçime biz her an hazırız. Geceyi gündüze katıp kadın kollarımızla birlikte evlere gireceğiz. Teşkilatlarımızla kıraathanelere gideceğiz. Ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Bu milletin bizden beklentilerini boşa çıkarmayacağız.”

TATLIOĞLU; BURSA’YI DA TÜRKİYE’Yİ DE BİZ YÖNETECEĞİZ…
İYİ Parti Meclis Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da konuşmasında, “Türkiye’de bir yoksulluk var. Bir de yolsuzluk var, sebebi yönetilemiyor oluşudur” dedi.
Tatlıoğlu sözlerini, “Yapılacak ilk seçimde Bursa’yı da Türkiye’yi de biz yöneteceğiz” diyerek sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.