Hava Durumu

İzmir Marşı'na küfretti...Diziden kovuldu

Şafak Sezer'le birlikte oynadığı Kolpaçino sinema film serisiyle üne kavuşan oyuncu Ebubekir Öztürk'ün sosyal medyada paylaşılan İzmir marşına yönelik sarf ettiği küfürlü sözler büyük tepkilere sebep oldu. Öztürk son olarak rol aldığı Payitaht İstanbul dizisinden kovuldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İzmir Marşı'na küfretti...Diziden kovuldu

Şafak Sezer'in başrollerinde oynadığı Kolpaçino isimli sinema serisinde üne kavuşan, 'Ganyotçu' karakteriyle tanınan oyuncu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfrettiği görüntülerin sosyal medyada yayılması büyük tepkilere sebep oldu. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı referandumu öncesi kayıt edildiği anlaşılan görüntüde bir arabanın içinde giden oyuncu İzmir Marşı aleyhine kötü sözler sarf edildiği görülüyor.

Tepkiler üzerine Öztürk'ün rol aldığı, TRT 1 ekranlarından yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinin yapım şirketinden bir açıklama yapılarak, oyuncuyla yapılan sözleşmenin fesh edildiği duyuruldu.

Sosyal medyadaki görüntülerin ardından Ebubekir Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada videonun bir kısmının kesilerek yayınlandığı belirtilerek, görüntülerin bağlamından koparıldığı ileri sürüldü ve özür dilendi.

İSTER ROL VERİRLER İSTER VERMEZLER

Olayların ardından oyuncu Öztürk'ü sinema dünyasına kazandıran Şafak Sezer'in menajerinden bir açıklama yapıldı. Sosyal medyadaki yoğun 'bir daha onunla çalışacak mısınız?' sorularına atıfta bulunulan açıklamada "Bu konuya dahil olmak istemiyoruz. Ebubekir Öztürk'le bizim bir alakamız yok. Filmin yapımcısını ilgilendiren bir konu. İster rol verirler, ister vermezler" denildi.

1998 yılında Şafak Sezer'in şoförlüğünü yapmaya başlayan Ebubekir Öztürk Kutsal Damacana, Kolpaçino, Kolçapino Bomba gibi filmlerde ve Hanımeli Sokağı dizisinde rol aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.