Hava Durumu

İznik'te sokaklar baştan yaratılıyor

"Güzel evim, düzenli işyerim, temiz sokağım" sloganları ile başlayan kampanya sürüyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, sokak güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İznik'te sokaklar baştan yaratılıyor

İznik sokakları "Güzel evim, düzenli işyerim, temiz sokağım" sloganları ile güzelleşiyor. Başkan Sargın çalışmaları yerinde inceledi. Çalışan ustalara kolaylık dileyen Osman Sargın, sokak sakinleriyle görüşerek uygulama hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Sargın, "Bitinya'nın, Roma'nın, Bizans'ın, Selçuklu'nun ve Osmanlı'nın başkenti olan İznik'te artık değişim ve dönüşüm başladı. İznik'in sokakları artık çiçek açmaya başladı. Boya firmalarının destekleri ile İznik'in sokakları artık tek tek elden geçiriliyor. İznik Belediyesi ve boya firmalarının desteği ile Osmanlı şehri yeniden yeni bir çehreye bürünmüş oluyor" dedi.

Başkan Sargın ayrıca anneler günü etkinliği çerçevesinde annelerle kahvaltıda buluştu. Sargın, "Cennet annelerin ayakları altındadır sözünün muhatabı annelerimiz, karşılıksız sevginin, şefkatin timsalidir. Onların sevdikleri ile birlikte bir ömür boyu geçirmelerini temenni ediyoruz. Aslında her gün anneler günü olması lazım, her gün annelerimize sevgiyi, saygıyı, şefkati göstermeliyiz. Bizim annelerimiz Allah, peygamber, millet, bayrak, vatan sevgisini öğreten ilk öğretmenlerimiz. İşte dün 15 Temmuzda ülkenin bütünlüğünü parçalamak isteyenlere karşı duran o evlatlar sizlerin evlatlarıydı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.