Hava Durumu

Kartal bebek için herkes seferber

Ahu Kahraman Yıldırım aylardır bir hastane odasında yaşıyor. Refakat ettiği kişi minik bebeği Kartal. Oğlu Kartal'ın doğumundan sonra kalbinde sorun oluştu ve en kısa sürede kalp nakli olması gerekiyor. Bebeği çok minik olduğu için bu nakil sadece Almanya'da yapılabiliyor. Üstelik maaliyeti de çok yüksek.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kartal bebek için herkes seferber

Sosyal Medyada 'Müzisyen Anne' olarak tanınan ve Etiler Müzik Okulu'nun sahibi olan Ahu Kahraman Yıldırım, çaresizliğini sosyal medyadan sürekli paylaşmaya ve yardım istemeye devam ediyor. Tek hayali 10 aylık bebeği Kartal'ın uygun donör bulup sağlığına kavuşması.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DE DESTEK GELDİ

Pek çok ünlü ismin de desteğini alan Ahu Kahraman Yıldırım'ın bebeğinin tedavisi için 1 milyon euro'ya ihtiyaç duyuluyor. Şahan Gökbakar, Kartal bebek için 20 bin TL bağış yaptığını Instagram hesabından duyurdu. İrem Derici‏ ise, 'tımarhane görev başına!!! can vermezsek ne kalır bize bizden? birgün hepiniz anne baba olacaksınız, haydi canlar yayalım, can olalım n'olur!' mesajı ile sevenlerine seslendi.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY SPOR KULÜPLERİ ÇAĞRI DA BULUNDU

Spor kulüpleri de Kartal Bebek için seferber oldu. Dün resmi hesaplarından paylaşım yapan Galatasaray ve Beşiktaş spor kulüpleri taraftarlarından Kartal Bebek için kalp nakli etiketi ile paylaşımda bulundu.

Beşiktaş JK ve Galatasaray SK resmi hesaplarından bu paylaşımları gerçekleştirdi; Beşiktaş JK'Acil kalp nakli gereken Kartal bebeğin kalp atışı siz olun. #KartalBebekİçinKalpNakli' mesajıyla taraftarlarına seslenirken, Galatasaray SK‏ 'Başarabiliriz! #KartalBebekİçinKalpNakli' diyerek aynı çağrıyı paylaştı

 

 

 

20 günlükken kalbimize giren bir mikrop sonrası oluşan  kalp yetmezliği sorunumuz sebebi ile ,10 aylık bebeğimiz Yılmaz Kartal şu anda yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor.Acilen Kalp Nakli olması gerekiyor.Türkiye'de bu kadar ufak bebeklere nakil zor hatta neredeyse olmadığı için Almanya'da bebeklere kalp nakli yapan bir hastahane bizi kabul etti.1 aydır bu hastahanede yatıyoruz.Birçok masrafı kendi imkanlarımızla karşıladık.Ancak sigortamız olmadığı ve Almanya vatandaşı olmadığımız için Kartal'ın Kalp Nakli sırasına girip ameliyat olması  için 1.099.000 euro ya ihtiyacımız var.Yardımlarınızı (repost ederek daha çok kişiye duyurmanızı bekliyoruz.) Eft alıcı ismine avukatımız olan "Elif Çağla Işık" yazarak yollayabilirsiniz. (Not:Hastahaneye verdiğimiz söz sebebi ile hastahane ismi gizli tutulacaktır.) Vakıfbank Karaköy Şubesi TLhesabi iban numarasi TR 79 0001 5001 5800 7306 051 615 EUR hesabi iban no TR73 0001 5001 5804 8016 57 69 15 SWIFT CODE TVBATR2A DOLAR HESABI TR 40 00015001 5804 8016 57 69 27 SWIFT CODE TVBATR2A #kartalbebekiçinkalpnakli #yılmazkoydumadınıyılmagüzeloglum#canımacankat

Ahu Kahraman Yildirim (@muzisyenanne)'in paylaştığı bir gönderi (3 Tem 2017, 09:29 PDT)

 

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.