Hava Durumu

Kerem Bürsin'in kaslı pozuna beğeni yağmuru

Spor ile yakın olduğu bilinen ve sürekli paylaşımlar yapan Bürsin Instagram hesabının hikaye bölümünden kaslı fotoğraflarını paylaştı. Bürsin'in pozları büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kerem Bürsin'in kaslı pozuna beğeni yağmuru

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük ses getiren ve dünya çapında büyük bir başarıya imza atan oyuncu Kerem Bürsin sosyal medyada paylaştığı pozla büyük ses getirdi. Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Bürsin spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor.

KASLI POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sportif yapısıyla dikkat çeken oyuncu Kerem Bürsin sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 10,6 milyon takipçisi bulunan Bürsin son paylaştığı hikayeyle sosyal medyayı adeta salladı. Bürsin'in kaslı vücudunu paylaştığı pozlar hayranlarını büyüledi.

'Spor benim için terapi gibi' diyen Kerem Bürsin, geçtiğimiz Mart ayında Türkiye'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

'Spor; zihnime, vücuduma, kısacası kendime ayırdığım bir zaman dilimi. Nasıl sevdiklerimize, işimize veya bazen istemediğimiz şeylere zaman ayırıyorsak, spor da kendime ayırdığım 'benim' zamanım, benim için çok önemli çünkü spor yaparken düşünüyorum, hayaller kuruyorum, kafama bir şey takıldıysa onu çözmeye çalışıyorum. Kendi kendime terapi yapabildiğim, çok değerli ve önemli bir zaman dilimi oluyor.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.