Hava Durumu

Kestel'de ulaşım isyanı! Balık istifi yolculuk yapılıyor

CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı,  Kestel Doğu Garajı arasında çalışan minibüslere getirilen yasak için "Bu, Kestel'de 35 mahalle ve 55 bin insanı ilgilendiren bir karar" açıklamasını yaparak eskisi gibi minibüslerin Doğu Garajı'na kadar çalışması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kestel'de ulaşım isyanı! Balık istifi yolculuk yapılıyor

Kestel Meydanı'nda yapılan basın açıklamasına, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Minibüsçüler Odası Başkanı Meysun Ayva, Ziraat Odası Başkanı Fevzi Fırtına, Muhtarlar Derneği Başkanı Necdet Güler, Esnaf Odası Başkanı Nusret Gülsevdi, MHP İlçe Başkanı Nuh Çil ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi destek verdi.

Açıklamada alınan kararın Kestelliler için bir külfet olduğu, ulaşımın daha gerçekçi verilerle değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizildi.

Özellikle mesai saatlerinde metroya binmenin zor olduğu, insanların balık istifi yolculuk yapmak zorunda kaldığına vurgu yapılan açıklamada, halen Yıldırım-Kestel hattında metro seferlerinin 11 dakika olmasının ulaşım açısından büyük bir problem teşkil ettiğini, bu nedenle minibüslerin eskisi gibi çalışmasına imkan sağlanmasının gerekli olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.