Hava Durumu

Kılıçdaroğlu Bursa'da gençlerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da girdiği bir kafede gençlerle sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu Bursa'da gençlerle buluştu

Referandum sonuçlarını değerlendirmek üzere Bursa'ya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Görükle semtinde bir kafeye girdi.

Kafede gençlerin sıkıntılarını dinleyip, onlarla çay içen Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kılıçdaroğlu, daha sonra karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

Bursa'da bugün bir dizi ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu Podyum Park'ta Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin Anneler Günü Kermesi'ne de katıldı.

Kılıçdaroğlu, burada kadınlarla bir araya geldi. Stantları tek tek gezerek kadınlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada tüm annelerin gününü kutladı. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ile manevi kızı Afet İnan'a yönelik çirkin ifadelere tepki de gösteren Kılıçdaroğlu, "O suçlamaları yapanları insan olarak nitelendirmek mümkün değil. Annelere hakaret etmek kadar büyük bir kabahat yoktur" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından tekrar oteline döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.