Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: "Hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum"

Bursa'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te meydana gelen ve 23 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili üzüntülerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu: "Hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum"

Referandum sonuçlarını değerlendirmek üzere Bursa'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek, "Buca ve Marmaris belediye başkanları ile görüştüm. Buca'dan bazı vatandaşlarımız tuttukları otobüslerle Marmaris'e tur düzenliyorlar ve meydana gelen trafik kazasında 23 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda. 8 ağır yaralı olduğu ifade ediliyor. Gerek Marmaris gerekse Buca Belediye başkanları olayı bütün ayrıntıları ile öğrenmeye ve cenazeleri tekrar İzmir'e taşıma noktasında çaba sarf ediyorlar. Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Geri de kalanlara sabırlar, Allah sabır versin. Söylenecek fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.

İNSAN OLARAK NİTELENDİRELEMEZ

Bursa'da Podyum Park'ta Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin Anneler Günü Kermesi'ne katılan Kılıçdaroğlu, burada kadınlarla bir araya geldi. Stantları tek tek gezerek kadınlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada tüm annelerin gününü kutladı. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ile manevi kızı Afet İnan'a yönelik çirkin ifadelere tepki de gösteren Kılıçdaroğlu, "O suçlamaları yapanları insan olarak nitelendirmek mümkün değil. Annelere hakaret etmek kadar büyük bir kabahat yoktur" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından tekrar oteline döndü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.