Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Türkiye'nin çok net bir ahlak sorunu var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yeni bir video paylaştı. "Türkiye'nin çok net bir ahlak sorunu var" diyen Kılıçdaroğlu videoya, "Ahlak, devletin temelidir. Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar. Gelin bu gece, bu acı meseleyi konuşalım…" notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2022 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2022 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Türkiye'nin çok net bir ahlak sorunu var

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştığı videolarına devam ediyor. Daha önce bürokratlar, kadın hakları ve gençlerle ilgili paylaşım yapan Kılıçdaroğlu bu kez Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili bir video paylaştı. Ahlak üzerine vurgular yapan Kılıçdaroğlu hükümetin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili politikasını eleştirerek, "Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Twitter'dan paylaştığı video şu şekilde:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 22.00 sularında paylaştığı videoyu, "Ahlâk, devletin temelidir. Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar. Gelin bu gece, bu acı meseleyi konuşalım…" notuyla duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.