Hava Durumu

Kimler gidecek kimler kalacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, düzenlenecek olağanüstü büyük kongre ile kurucusu olduğu AK Parti Genel Başkanlığı koltuğuna dönmesine 3 gün kaldı. Bundan sonraki süreçte parti içerisinde büyük FETÖ temizliği sürecinin başlaması ve büyük bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kimler gidecek kimler kalacak?

AK Parti teşkilatları ve siyasiler kadar bürokratların gözü de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurucusu olduğu partinin başına resmen geçeceği 21 Mayıs'ta. Erdoğan'ın kabinede ve teşkilatlarda yapacağı değişiklikler, bürokratların geleceğini de belirleyecek. Bursa'da da bazı sağlık yöneticileri 21 Mayıs'tan sonra koltuğunu kaybedecek. Bu yüzden bazı siyasetçilerde ve onlarla birlikte sözleşmeli sözleşmesiz birçok bürokratta nabız tavan yapmış durumda...

Sağlık kulisleriyle ilgili son duyumlarını okuyucularıyla paylaşan yazarımız Lale Akasoy, şu günlerde fırtına öncesi bir sessizlik yaşandığını söyledi. Yeni kabinede Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın koltuğunu koruyacağını belirten Akasoy, Bursa'da bazı isimlerin koltuğunu kaybedeceğini söyledi.

AK Parti içerisindeki milli görüşçülerin desteğini alan isim kim?

Sağlık çalışanları kimin gidişinin ardından lokma dağıtacak?

Daha önce FETÖ listelerinde adı geçen sağlık yöneticisi kim?

DEVAMI LALE AKASOY'UN YAZISINDA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.