Hava Durumu

Kırgın Çiçekler 86. bölüm yine nefesleri kesecek

Kırgın Çiçekler 86. Bölümü yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Sadri Bey'in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla şaşkına dönüyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kırgın Çiçekler 86. bölüm yine nefesleri kesecek

Kırgın Çiçekler'in merakla beklenen 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde bu hafta fırtınalar esecek. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kırgın Çiçekler dizisinde Sadri Bey'in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla tüm dengeler değişecek...

Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde Sadri Bey'in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla şaşkına dönüyor. Kader'in Meral'e 'Bana para için kazık attın, senden nefret ediyorum, defol git buradan' dediği tanıtım heyecan uyandırdı.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 86. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 21:00'da ATV'de ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmektedir. Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye atar...

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır.

Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.