Hava Durumu

Köpeklerini gezdirmeye çıkan kadını ayı yedi!

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay duyanların adeta kanını dondurdu. Yetkililer köpeklerini gezdirmek için yürüyüşe çıkan kadını muhtemelen bir aynın yediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Köpeklerini gezdirmeye çıkan kadını ayı yedi!

BBC'de yer alan habere göre ABD'nin Coloradoeyaletinde akılalmaz bir olay yaşandı. İki köpeğini gezdirmek için yürüyüşe çıkan bir kadının ayı saldırısına uğradığı ve ayı tarafından yendiği düşünülüyor. Kimliği açıklanmayan 39 yaşındaki kadının cesedinin cuma günü bulunduğu açıklandı.

Colorado Park ve Vahşi Hayat yetkilileri kadının cesedinin bulunduğu yerde görülen bir anne ve yavrularının ilaçla uyutularak öldürüldüğünü ve sindirim sistemlerinde insan kalıntıları bulunduğunu açıkladı. Colorada eyaletinde ölümcül ayı saldırılarının normal koşullarda son derece nadir yaşandığı bildiriliyor.

Ayı saldırısında öldüğü düşünülen kadının erkek arkadaşı iki köpeklerinin evin önünde olduğunu görüp kız arkadaşını göremeyince şüphelendi. Daha sonra kız arkadaşının cesedini yolun kenarında bulan adam acil servisi ve yetkilileri bölgeye çağırdı.

Gelen ekipler çevrede dolaşan bir anne ayı ve iki yavrusunu gördü. İnceleme yapmak üzere uyutulan ayıların midelerinde ve sindirim sistemlerinde insan kalıntıları bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.