Hava Durumu

Koronavirüse yakalanmışlardı! Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalanan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Koronavirüse yakalanmışlardı! Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine geçmiş olsun mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım kendisinin ve eşinin corona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek şu paylaşımda bulundu:

* Koronavirüs testi pozitif çıkan kıymetli dostum, dava arkadaşım Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye ailecek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

NE OLMUŞTU?

Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne gittiklerini ve yapılan tetkikler sonucu corona virüsü testlerinin sonucunun pozitif çıktığını belirten Yıldırım, "Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.