Hava Durumu

Mabel Matiz albümünü ilginç bir şekilde duyurdu

Mabel Matiz İnstagram'da paylaştığı fotoğrafıyla yeni albümüne annesinin adını vereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mabel Matiz albümünü ilginç bir şekilde duyurdu

Şarkıcı Mabel Matiz sadece başarılı albümleriyle değil cinsel tercihi yüzünden de magazin gündemine gelen bir isim. Kimi zaman bu yüzden sosyal medya hesabında hakaret içerikli mesajlar da alan Mabel Matiz tüm bu moral bozucu gelişmelere kulak tıkayarak kendisini işine verdi ve yeni bir albüm çıkardı.

 

Maya adını verdiği dördüncü albümünün duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Matiz, bu paylaşımda 2007 yılında annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını kullandı ve altına da şunları yazdı:

"Yeni albümüme annemin adını verdim. Olduğum şeyle, özle mutlu olabilmeyi denediğim, öğrendiğim zamanların şarkılarını yazdım. prodüktörlüğünü canım @sabisaltiel ile birlikte üstlendiğimiz ve sonbaharda yayınlanması planlanan 4. albümümün adı 'MAYA'. Albümden yayınlanacak ilk single ise neredeyse bitmek üzere. Yakında çok eğleneceğiz (Fotoğraf 2007 senesinden. Annemlerle Sultanahmet'te buluşmuştuk. Uzattığım saçlarımı ilk kez görüp şok geçirmiş, epey söylenmişti. Fotoğraftaki halime ve bakışıma hep gülmüşümdür. İsyan mı ediyorum ne?"

Kaynak: Mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.