Hava Durumu

Berfu Yenenler sanki bir hafta önce doğum yapmamış gibi!

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, Türkiye güzeli Berfu Yenenler ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i de kucaklarına alan Eser-Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Doğumdan kısa bir süre sonra sosyal medyaya geri dönen Berfu, bir kez daha fit halleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Berfu Yenenler sanki bir hafta önce doğum yapmamış gibi!

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler, mutlu evlilikleriyle sanat dünyasının gözde çiftleri arasında yer alıyor, eğlenceli paylaşımlarıyla takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor.

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, Türkiye güzeli Berfu Yenenler ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i de kucaklarına alan Eser-Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

Güzel haberi sosyal medyadan duyuran Eser Yenenler, paylaştığı bu fotoğrafa; 'Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık 4 kişilik bir aileyiz' notunu düşmüştü. İkinci kez annelik sevinci yaşayan Berfu Yenenler ise; ' Mete Yenenler 25.03.2021-13.12' mesajını paylaşmıştı.

Mete bebeğin babasına benzerliği sosyal medyada günlerce konuşulurken, Berfu Yenenler son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

Henüz bir hafta önce ikinci kez anne olan Yenenler, kısa sürede eski haline geri döndü. Geçen hafta doğum yapan Berfu Yenenler'in doğum kilolarından hızla kurtulduğunu görenler gözlerine inanamadı.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.