Hava Durumu

Beyin kanaması geçirmişti! Ünlü oyuncu setlere döndü

ATV'nin fenomen yapımlarından olan Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakterine hayat veren Ali Sürmeli, beyin kanaması geçirmesinin ardından eski sağlığına kavuştu. Ünlü oyuncu EDHO'nun yeni bölümünde rol alarak setlere dönüş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beyin kanaması geçirmişti! Ünlü oyuncu setlere döndü

Usta oyuncu Ali Sürmeli, geçtiğimiz Eylül ayında beyin kanaması geçirmiş ve yoğun bir tedavi süreci geçirmişti. Ekranlardan uzakta olan Ali Sürmeli geri dönüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni yılda ekrana döneceğini söyleyen oyuncunun haftaya ekrana gelecek 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni bölümde yer alacağı öğrenildi.

Kadıköy'de geçtiğimiz aylarda yürüyüş yaparken görüntülenen ve basın mensupları ile sohbet eden Ali Sürmeli, şunları söylemişti: 'İki operasyon geçirdim. Yeniden doğdum, yürüme çağındayım. Patlıcan ağırlıklı besleniyorum. Hastanedeyken de patlıcan ağırlıklı yemekler yedim'

'Setlere dönmeye hazır mısınız?' sorusu yöneltilen Ali Sürmeli, 'Hep hazırım. Doktorun dediği; biraz yürü, toparlan ve kendine gel' yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.