Hava Durumu

Hayrettin Karaoğuz: Acun Ilıcalı'nın favorisi Berkay'dı

Cadde Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu komedyen, Youtuber, Survivor ve son olarak müzik sektörüne giriş yapan Hayrettin.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2021 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2021 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hayrettin Karaoğuz: Acun Ilıcalı'nın favorisi Berkay'dı

Klibi ile sevenlerine bambaşka bir yönünü gösteren Hayrettin Karaoğuz; ilk ünlü olmaya başladığı zamanlardan Survivor sürecine kadar her adımını samimiyetle anlattı. Sunuculuğunu Melis Baştuğ ve Selçuk Bulut'un yaptığı Cadde Sohbetleri'nde bambaşka bir Hayrettin'in ile karşılaşacaksınız...

Yeni klibin 'Ara Sıra' çıktı. Hayrettin imajı ciddi anlamda değişti. Daha önce gerçekten bir komedyen tarzı vardı. Hayrettin bir başka yöne mi gidiyor? 

Aslında başka bir yöne gitmiyor da, içindekileri çıkarmaya başladı yavaş yavaş. Televole zamanlarında 'mankenden oyuncu mu olur, mankenden şarkıcı mı olur?' deniyordu. Şimdi tam tersi. Youtuberların hepsi şarkı söylüyor, oyuncular şarkı söylüyor. Gökçe Bahadır mesela, sesini de beğenirim. Keza Defne Samyeli.

Klibine iyi bir bütçe ayırmışsın sanırım. 

Tabii ki anlamlı bir bütçe ayırdık ancak insanların dudağını uçuklatacak bütçelerle çekmedik. Aklını iyi kullanırsan, bütçeye gerek kalmıyor. Ben Amerika'ya videolar çekmeye gittim. Videoları çekme planına klibi de ekledik. Tolga Doğruer, 12 yıllık ortağım. Birbirimizi iyi tanıyoruz, gözüne güveniyorum. Aklınızı da kullanırsanız boşa para saçmıyorsunuz.

3

Survivor fikri nereden çıktı? 

Acun Ilıcalı'nın dijital projesi Exatlon yarışmasında, Acun Medya ile çok güzel bir iletişim kurduk. Sonra bana 'Survivor'a ne dersin?' diye sordular. 'Kim geri çevirebilir ki?' diye düşündüm. Ben öyle sporcu bir kişiliğe sahip değilim. 37 yaşında bir adamım. Toplasanız 1-1,5 ay spor yapmışımdır ama savaşçı ruhumu seviyorum, motivasyon ruhumu seviyorum. İnsanlarla olan iletişimime güveniyorum. 'Ben orada bir renk olurum' dedim. Sadece renk oldum, hatta mor oldum.

4

Survivor adasında umduğunu buldun mu? 

Buldum. Çok güzel bir tecrübe oldu benim için. Ben zaten bir gün mutlaka Survivor'a katılacağımı biliyordum. O günün bu sene olması çok hoşuma gitti. Çok güzel insanlar tanıdım. Acun Medya ekibine buradan teşekkür ederim. Çok güzel bir kamera arkası ekip vardı. Yarışmacı olarak da çok tatlı insanlara denk geldim.

5

Yarışmada İsmail Balaban birinci oldu. Poyraz neyi yanlış yaptı, İsmail neyi doğru yaptı? 

İsmail daha Türkiye. Daha halk mı? Halk kelimesini kullanmayı sevmiyorum. Bence daha Türkiye. Poyraz orada biraz daha Avrupai kalmış olabilir. Poyraz'ın sevinç hareketleri halk tarafından son kısımlarda çok sevilmemiş olabilir. Ama orada da benim gözüme batan bir şey yoktu. Belki de Poyraz'ı sevdiğim için.

6

"ACUN ILICALI'NIN FAVORİSİ BERKAY'DI" 

Melis Baştuğ'un "Poyraz'ın, Berkay'ı da harcadığını düşünüyorum, yoksa Berkay final koltuğuna kadar giderdi" sözlerine Hayrettin'in yorumu şöyle oldu:Berkay orada kendi bacağına sıktı. Hatta Acun Ağabey'in favorisi de Berkay'dı. Ofisine gittiğimizde bize sormuştu. 'Benim favorim Berkay' demişti. Berkay'ın gitmesinden 4-5 hafta önce bize söylemişti.

7

Survivor'da en çok özlediğin şey ne oldu? Survivor'da günlerinin nasıl geçti? 

Özgürlüğüm. Ne açlık, ne telefonsuzluk. Beni asıl vuran istediğimi yapabilme özgürlüğümün olmamasıydı. Uyanana kadar susmayan, uyandığını anladığın an susan bir kuş vardı. Sabah 06:00'da kalkıyorduk. Hemen kamerayla karşılaşıyorsun, aynı zamanda bir sürü robot kamera var. Günde 2-3 oyun oynuyorsun. Sürekli Hindistan cevizi yiyorsun. Haftada bir gün yarışmıyorsun. O gün hiç olmasın istiyorsun çünkü zaman geçmiyor. Sabah kaltığımda hep aynı günü yaşamak yorucuydu.

8

Hayrettin'e geçtiğimiz günlerdeki "Can Yaman'ın Esenyurt şubesiyim" açıklaması hatırlatıldı 

Makara olsun diye söylediğimiz şeyleri manşet yapıyorlar. Bizim kategorilerimiz farklı. Can Yaman ultra yakışıklı bir adam. İtalya'nın en seksi spor spikeri ile beraber oluyor. 2009'dan bu yana sektördeyim, ben de yavaş yavaş tarzımı bulan bir insanım. Özellikle Amerika'daki videolar ile beraber kıyafet seçimi olsun, tarz olsun, oturmaya başladı. Fizik olarak benzetilmek güzel, Allah karakter olarak benzetmesin diyelim.

9

"AKARKEN DOLDURDUM" 

Uzun zamandır piyasada olan Hayrettin, şimdiye kadar kazandığı paraları bilinçli ve maneviyatı yüksek şekilde akarken doldurduğunu ve garantici bir insan olduğunu açıkladı. Orta halli bir ailenin tek çocuğu olan Hayrettin, program sırasında aynı zamanda ailesinden, onlarla olan ilişkisinden ve gelecek planlarından da bahsetti.

10

Sektörün en absürt magazin figürleri? 

Sektörde en ilginç magazin figürleri sence nedir sorusuna, "En şaşırtıcı Şeyma Şubaşı, en absürt Murat Övüç. Neden, anlamıyorum. Bir de değişik bir karakter olarak Şevval Şahin var, 'so what'ı ile. İlginç, enteresan, havalı bir tarafı var" yanıtını verdi.

11

Danla Biliç, Enes Batur, Kerimcan Yılmaz gibi sosyal medya fenomenleri hakkında ne düşünüyorsun? 

Danla Biliç ve Kerimcan Durmaz'ın bir kitlesi olduğuna inanıyorum. Kitlelerine uygun içerikler yapıyorlar. Ayrıca Youtube'un onlara, onların da Youtube'a ihtiyacı var. Danla eğlenceli ve zeki bir kız. Kerimcan da eğlenceli. Orkun Işıtmak, Enes Batur gibi isimleri hep tanırım, çok da severim ama Danla hepsinden farklı. Magazini de aldı işin içine. Çünkü bir Youtuber olmak var bir de Youtubermagazin olmak var.

12

Cadde Sohbetleri programına Hayrettin Karaoğuz'un konuk olduğu bölümün tamamı Milliyet Dijital'in Youtube kanalında yayında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.