Hava Durumu

Madonna'nın turnesi rekor kırdı

"Celebration" adlı turnesini tamamlayan Madonna'ya konsere geç çıktığı iddiasıyla dava açılmıştı. Pop müziğin ikonik isminin dünya turnesi, 2024'ün yıl ortası raporuna göre en yüksek hasılatlı turne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 14:37
Kaynak: (Serap Genç)
Madonna'nın  turnesi  rekor kırdı

Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluştu. Ancak bazı hayranlarının tepkisini çeken ünlü şarkıcıya konsere geç çıktığı iddiasıyla dava açılmıştı. Öte yandan konserlerinde pornografik bir şov yaptığını için de hayranlarının tepkisini çeken yıldız, dünya turnesiyle kariyerinde yeni bir rekora imza attı. Pollstar'ın yıl ortası raporuna göre, "Celebration" adlı turne, 2024'ün şimdiye kadarki en yüksek hasılatlı turnesi oldu. Şarkıcı, bilet fiyatlarının yaklaşık 209 dolar olduğu her konserden 2 milyon 794 bin dolar kazandı.

Şarkıcı, 65 konserinin 34'ünde toplam 856.247 bilet satışına ulaştı. Elbette Pollstar'ın sonuçlarını incelerken "Eras" adlı turnesinin rakamlarını bildirmeyen Taylor Swift'i unutmamak gerekiyor.  Aralık ayında Pollstar, "Eras" turnesinin tüm zamanların en yüksek hasılat yapan turnesi ve 1 milyar dolar eşiğini aşan ilk turne olduğunu bildirdi. Taylor Swift'in turne rakamlarını bildirmesi halinde, Madonna tahtını devredebilir.

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.