Hava Durumu

Neslican Tay'ı canlandıracak isim belli oldu!

Kansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu Naz Çağla Irmak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2021 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2021 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Neslican Tay'ı canlandıracak isim belli oldu!

Kansere karşı verdiği mücadeleyle adeta simgeleşen Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyaz perdeye taşınıyor.

Özgür Bakar'ın yöneteceği filmde Neslican Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandıracak. Nazlı karakterine Zeynep Elçin'in hayat vereceği filmde Yurdaer Okur, İlker Aksum, Mesut Akusta ve Deniz Uğur gibi ünlü isimler de kamera karşısına geçecek.

NESLİCAN TAY KİMDİR? 

Neslican Tay, 1998 yılında Bursa'da doğdu. Rizeli bir anne ve Manisalı bir babanın kızı olan Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı.

Üniversite sınavına iki hafta kala kansere yakalandığını öğrendi, araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyordu.

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, verdiği röportajda söylediği "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!" , "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim. Ben bir bacaktan ibaret değilim ki... Çok daha fazlasıyım!" sözleriyle binlerce insana umut olmuştu.

 Neslican Tay 20 Eylül Cuma günü yaşamını yitirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.