Hava Durumu

Oğullarının yüzünü ilk kez gösterdiler

İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve yaklaşık 6 ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Yasemin Şefkatli, oğulları Emir ve Ayel'in yüzünü ilk kez gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 17:02
Kaynak: (Serap Genç)
Oğullarının yüzünü ilk kez gösterdiler

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılından bu yana mutlu evliliği süren Yasemin Şefkatli, 22 Ocak 2024'te ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti. Ünlü çift, ikizlerden birine İbrahim Ayel diğerinine ise Sinan Emir adını vermişti. Şimdilerde oğullarıyla ilgilenen Yasemin Şefkatli, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda artık oğullarının yüzünü göstermek istediğini ifade eden ancak bunu İdo ile konuşacağını söyleyen ünlü isim, ikizleri takipçileriyle tanıştırdı. Oğulları Emir ve Ayel'in yüzünü ilk kez gösteren Yasemin Şefkatli, eşi İdo Tatlıses'in de yer aldığı aile pozlarını paylaştı. Şefkatli paylaşımına "Biraz çılgın aile" notunu düştü. Tatlıses ailesinin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. İkizler babaları İdo Tatlıses'e benzetildi. Öte yandan Yasemin Şefkatli, birkaç gün önce oğullarıyla tek tek objektif karşısına geçmişti.

İlk olarak Emir ile fotoğrafını paylaşan Şefkatli, ardından kalbindeki sorun nedeniyle iki operasyon geçiren Ayel ile poz vermişti.

 

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.