Hava Durumu

Seskır ailesinin mutlu günü

Demokratik Sol Parti Osmangazi İlçe Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Seskır’ın kardeşi Veysel Seskır dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 23:21
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Seskır ailesinin mutlu günü

Bursa’da Yunuseli Mahallesi’nde Beya Bahçe Kır Balo ve Davet evinde gerçekleşen düğün, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Bursa’da renkli kişiliğiyle bilinen ve tüm sosyal sorumluluk projelerinde bulunan İş İnsanı Mehmet Seskır, kardeşi Veysel Seskır’ın düğününde de  yüzlerce davetliyi ağırladı.

Birbirinden özel yöresel oyunların sergilendiği düğünde Dilara ve Veysel çifti hem dünya evine girmenin mutluluğu yaşadı hem de düğünde davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendiler.

Mehmet Seskır, yöresel yemeklerin de ikram edildiği gece ile ilgili şu şözleri kullandı:

“Bizler Anadolu’dan buraya gelmiş, buranın insanıyla bütünleşmiş, buraya hizmet etmekten büyük onur duyan bir aileyiz. Bu kentin her faaliyetinde bulunmak için adeta çırpıyoruz. Bursalılara karşı her zaman sevgimizi saygımızı ve hizmetimizi eksik etmiyoruz. Seskır ailesi olarak bugün bir mutluluğu paylaşıyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan iş ve siyasetimizin önde gelen isimleriyle birlikte yine bizim mutluluğumuza ortak olan tüm davetlilerimize teşekkür ederim. Kardeşim Veysel ve Dilara’ya ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.