Hava Durumu

Meteoroloji duyurdu: Bursa'da sıcaklıklar artacak

Meteoroloji Bursa için 14 Nisan 2022 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Güne az bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle başlayan Bursa genelinde gün içersinde hava sıcaklığı yükselişini sürdürecek. Termometreler hafta sonuna kadar 25 derece seviyesine tırmanırken, pazar günü için sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2022 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji duyurdu: Bursa'da sıcaklıklar artacak

Bursa’da hafta sonuna kadar bahar havası yaşanacak. Termometreler 25 derecelere kadar tırmanırken, hafta sonu için yağış uyarısı yapıldı.

Haftanın dördüncü iş gününde sabah termometreler en düşük 4 dereceyi ölçse de az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde hakim oldu.

Öğle saatlerine kadar az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 15-16 dereceye kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklığı 9-10 dereceye kadar gerilerken herhangi bir yağış da beklenmiyor.

PAZARA KADAR YÜKSELİŞ VAR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da sıcaklık yükselişi devam ederken hafta sonu için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

CUMA yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde 6 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 22 dereceye kadar yükselecek.

CUMARTESİ günü de termometrelerdeki yükseliş devam ederken, hava sıcaklığı sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık 25 dereceye kadar tırmanacak.

PAZAR günü için Bursa genelinde yağış beklenirken, sağanakla birlikte termometreler de sabah saatlerinde en düşük 13, gün içerisinde en yüksek 23 dereceyi gösterecek.

Yağış geçişleri Bursa'da PAZARTESİ günü de devam ederken, en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise gün içerisinde 22 derece olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.