Hava Durumu

Mudanya Dinçspor transferle güçleniyor

Geçen yıl başarılı bir sezon geçirerek Hentbol Bayanlar Süper Lig'ine yükselen Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, yeni sezon öncesinde transferlerle kadrosunu güçlendiriyor

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya Dinçspor transferle güçleniyor

Ali ŞAHİN

Süper Lig'e yükselen takımın başına ilk olarak antrenör Erdal Kaynak'ı getiren Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, düzenlenen imza töreni ile yeni transferlerini de takıma dahil etti. Eskişehirspor Kulübü'nden sağ kanat oyuncusu Esra Önal, Kastamonu Belediyespor'dan kondisyoner Orhan Şimşek'i takıma dahil eden Dinçspor, 2006-2007-2008 doğumlu alt yapı takımının başına ise Mudanyalı antrenör Sümbül Kahraman'ı getirdi.

'SPORA DESTEK'

Geçen sezon olduğu gibi Dinçspor Kulübü'nün bu yıl da her branşta başarı elde edeceğine inandığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kulüp bünyesine yeni katılan sporculara da başarılar diledi. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Türkyılmaz, Mudanya'nın sporda da adını başarılı sonuçlar ile duyurmaya başladığını belirtti.

'ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR'

Kiralık olarak takımda bulunan sporcuların ayrıldığına dikkat çeken Dinçspor Hentbol Takımı Başantrenörü Erdal Kaynak, yeni transferler ile Süper Lig'de güçlü bir takım oluşturmak istediklerini söyledi. Takviye çalışmalarının devam ettiğini, yeni oyuncularla da yakın zamanda sözleşme imzalayacaklarının altını çizen Kaynak, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

2 TAKVİYE

Öte yandan atletizm branşında ulusal ve uluslararası birçok yarışmada derece elde eden Mudanyalı sporcu Hasan Akyol ile Türkiye Şampiyonu Tekvandocu Ceyda Şaffak Dinç Spor Kulübü bünyesine katıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve kulüp yöneticilerinin katıldığı tören ile kendilerini Dinçsporlu yapan imzaları atan sporcular, ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacaklarını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.