Hava Durumu

Mustafa Ceceli evliliğini sonlandırdı

9 yıldır evli olan Mustafa Ceceli ile Sinem Ceceli, boşandı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Ceceli evliliğini sonlandırdı

Mustafa Ceceli, eşi Sinem Ceceli ile evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdıklarını ifade etti.

Ünlü şarkıcının paylaşımı şöyle:

"Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle çocuğumuzun her türlü gelişimi için irtibatımız sevgi ve saygı çerçevesinde devam edecektir.

Kutsal bildiğimiz ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğimiz aile yaşantımıza dair böyle üzücü bir olayla gündemi meşgul etmek istemezdik. Aile mahremiyetimize bugüne kadar ve bundan sonraki süreçte saygı gösteren herkese teşekkür ederiz."

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır.

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta  Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır.

Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.