Hava Durumu

Mustafa Ceceli'nin konserleri iptal edildi

9 yıllık evliliğini bitirdikten sonra Selin İmer ile evleneceğini açıklayan şarkıcı Mustafa Ceceli eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Bu haberin ardından Ceceli'nin birçok konserinin iptal edildiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Ceceli'nin konserleri iptal edildi

Mustafa Ceceli'nin, dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Gedik'ten boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Amerika'da bulanan Mustafa Ceceli'ni Türkiye dönüşünde bir dizi konser şoku yaşayacağı iddia edildi.

Habertürk'te yer alan habere göre Ceceli, Selin İmer ile aşk yaşadığını açıkladıktan sonra magazin gündemine oturmuştu.

Ünlü şarkıcı kısa bir süre sonra da, sosyetik güzelle evleneceğini söyleyince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ceceli, "Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz." dedi.

Birçok belediyenin ünlü şarkıcıya konser vetosu uyguladığı öne sürüldü. Yaz programlarını hazırlayan belediyelerin planlamasında Ceceli'nin artık yer almadığı iddia edildi.

 Ceceli, Amerika dönüşünde Kilis, Antalya ve Manavgat'ta konser verecek. Ama bu anlaşmalar boşanma kararı ve Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkmadan önce yapılan anlaşmalardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.