Hava Durumu

Mustafa Ceceli Selin İmer'i istedi

9 yıllık eşini boşayan Mustafa Ceceli, Selin İmer'le aşk yaşamaya başlamıştı. Ceceli ailesiyle birlikte İmer'i istemeye gitti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Ceceli Selin İmer'i istedi

Ceceli, 29 Haziran'da ailesiyle birlikte Selin İmer'in evini ziyarette bulundu. Fakat bu tarihte, aynı saatlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen düğünü ile Alişan ve Eda Erol nişanı da gerçekleşiyordu.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE AFALLADI

Kız isteme merasiminden sonra ailesiyle Selin İmer'in evinden ayrılan Mustafa Ceceli, karşısında kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı ve yanındakiler "eyvah" demekten kendilerini alamadılar. Ünlü sanatçı ailesini hemen araca gönderip, ardından hızlı ve tedirgin bir biçimde kendi aracına yöneldi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

"Kız isteme merasimi nasıl geçti?" sorusunu şaşkın ve korku dolu bakışlar içinde yanıtsız bırakan Ceceli, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten tek celsede boşanıp, sosyetik güzel Selin İmer'e olan aşkını ilan eden Mustafa Ceceli, bu aşkı resmiyete dökmek için ilk adımı attı. Mustafa Ceceli, ailesi ile beraber gittiği kız isteme merasiminden sonra, Selin İmer'in evinden gecenin geç saatlerinde çıktı.

Kaynak:Mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.