Hava Durumu

Mustafa Er'den flaş açıklama: "Kazanırsak sorun kalmaz"

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Atiker Konyaspor son haftalarda iyi çıkış yakaladı. Ancak biz yendiğimizde tüm hesaplar bitecek" diyerek taraftardan destek istedi. Moussa Sow'un özel bir oyuncu olduğunun altını da çizen Er, "Son iki maçta attığı gol moralini yükseltti. Ondan beklentimiz fazla. Her geçen gün iyi oluyor" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Er'den flaş açıklama: "Kazanırsak sorun kalmaz"

Cemal EKENTOK

Pazartesi günü ligde düşme hattında yer alan Atiker Konyaspor'u konuk edecek olan Bursaspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Er, Konyaspor karşılaşmasını değerlendirirken, rakiplerini yenmeleri halinde ligde düşme hesaplarının ortadan kalkacağını iddia etti. Mustafa Er, ligde son iki haftada gol atma başarısı gösteren Moussa Sow'dan beklentilerinin çok fazla olduğunu belirterek, "İki haftadır gol atması onun da moral motivasyonunu yükseltti. Ciddi anlamda sorumluluk da alıyor. Özel oyuncu. İnşallah üzerine koyarak devam edecektir"  diyerek şunları söyledi:

KAZANMAK İSTİYORUZ

"Atiker Konyaspor ile zorlu ve önemli  karşılaşma oynayacağız. Öneminin ve zorluğunun farkındayız. Taraftarımızın ciddi anlamda maça talebinin olduğunu duyuyoruz. İnşallah Pazartesi akşamı çok güzel futbol gecesi olur ve bizim lehimize neticelenir. Biz kazanmak için kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımız durumun farkında. Çok iyi çalışıyorlar. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok. İnşallah Pazartesi gecesi gerekli arzuyu, coşkuyu sahaya yansıttığımız zaman, sinerjiyi de yakaladığımız zaman inanıyorum ki sahadan istediğini alarak ayrılan biz olacağız."

ONLARDA ZORLU SÜREÇTE

"Biz onların durumuna odaklanmadan kendi işimize bakıyoruz. Onlar çıkıştalar. Son 5 haftayı gol yemeden ve kaybetmeden geçirdiler. Onların en büyük avantajları moral motivasyon olarak alt gruptaki en iyi takımlardan bir tanesi. Her takıma saygı duyuyoruz. Geçen hafta Karabük öyleydi, bu hafta Konya da öyle. Kendi yapacaklarımıza daha çok odaklanıp, rakibin artılarını, eksilerini değerlendirip, istediğimiz sonucu alabilmek için elimizden geleni yapacağız."

BOSTOCK'U GÖZLEMLİYORUZ

Bostock'un dün takımla birlikte çalışmalara başladığını ifade eden genç çalıştırıcı, "Bugün ikinci günü, gözlemliyoruz. Bir aylık bir ara verdi. Çok ciddi bir süre. Badu da geçen haftadan beri antrenmanlara çıkıyoruz. İyi durumda. Onu da gözlemleyeceğiz" diye cevapladı.

SOW İYİYE GİDİYOR

Sow'un iyi durumda olduğunu ve daha da iyiye gittiğini ifade eden Mustafa Er, "Fiziksel anlamda ne kadar yukarı çekebilirsek o kadar faydalanacağız. Çok tecrübeli ve kaliteli oyuncu. 2 haftadır gol atması onun da moral motivasyonunu yükseltti. Ciddi anlamda sorumluluk da alıyor. Ondan beklentimiz çok fazla. Bütün oyuncularımızdan beklentimiz çok fazla. Özel oyuncu. İnşallah üzerine koyarak devam edecektir" diye konuştu.

KAZANIRSAK İŞ BİTER

'Bursaspor'un alt sıralardan kurtulması için kaç puan alması gerekiyor?' sorusunu yanıtlayan Er, "Bu hafta kazanırsak büyük ölçüde bu işi bitireceğiz diye düşünüyorum. 39 puanımız olacak. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Bu hafta kazanırsak büyük ihtimalle o barajın üzerine çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

TARAFTAR ÖNÜNDE İLK MAÇIM

Konyaspor maçında ilk kez taraftarların önüne çıkacağının hatırlatılması üzerine Mustafa Er şunları söyledi: "Benim için özel bir karşılaşma olacak. 3 tane deplasman oynadık, ilk defa taraftarın önüne çıkacağız. Taraftardan istediğimiz sadece takımı desteklemeleri, takıma yoğunlaşmaları. Onlar takımı desteklediği an bizim takımımız çok farklı bir profile bürünebiliyor. Onlarla beraber sahada sinerji yakalarsak çok daha farklı takım izlettiririz. Onlardan takıma destek vermelerini istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.