Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz hafta Bursa yerel basınında Nilüfer Belediyesi'nin Sığınma Evi'nin kapatıldığına, hatta buradaki bebeklerin evlatlık verildiğine dair haberler çıkmıştı. Nilüfer Belediyesi iddialara dair açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Belediyesi sessizliğini bozdu

Nilüfer Belediyesi'nin Sığınma Evi'ne dair geçtiğimiz günlerde inanılması zor iddialar ortaya atılmıştı. Nilüfer Belediyesi iddialar karşısında sessizliğini bozdu ve bir açıklama yaptı. Yazarımız H.Gül Kolaylı konuyu bugünkü köşesine taşıdı

2012'de hizmete sunulan Kadın Sığınma Evi'nin tamamen kapatılması gibi bir durumun olmadığı belirtilen açıklamada "Artık deşifre olmaya başlamış ve bu nedenle güvenlik sorunlarının yanı sıra bazı tehditler de yaşanmış olan mekanın değiştirilmesi kaçınılmaz olmuştur. Yeni Kadın Sığınma Evi binasının inşaatı yakında başlayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Nilüfer Belediyesi'nin açıklamasında kadın sığınma evinin 1 Nisan 2012'de hayata geçirildiğini, memnuniyet ölçümünün yüzde 91 olduğu, ender bir uygulamayla kadınlara maaş verildiğini,  6 aylık yasal sürenin özel durumu olan kadınlar için 1 hatta 1,5 yıla uzatıldığı da yer alıyor.

Sığınma evindeki personel hakkında neler söylendi?

Usulsüz evlatlık verilme iddialarına ne cevap verildi?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.