Hava Durumu

Oğuz ile Hilal'in mutlu günü

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kargılı'nın Kızı Hilal Kargılı hayatını Osman ve Hanife Yiğit'in oğlu Oğuz Yiğit ile birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Oğuz ile Hilal'in mutlu günü

Bursa'da siyaset ve iş dünyası Hilal-Oğuz Yiğit çiftinin düğününde bir araya geldi. MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kargılı'nın kızı Hilal Kargılı, önceki akşam Otantik Club Hotel'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Hilal Kargılı ve Oğuz Yiğit'in nikahını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kıyarken, çiftin şahitliğini MHP Bursa İl Başkanı Tefik Topçu ile Derya Gündoğdu ve Hakan Damar yaptı.

Çifte ömür boyu mutluluk dileyen Edebali, toplumun temel taşı olan ailenin önemine vurgu yaptı. Hayatlarının sonuna kadar birlikte olmalarını isteyen MHP İl Başkanı Tefik Topçu da, her zorluğa birlikte göğüs germelerini söyleyerek mutluluklar diledi. Nikahın ardından Topçu, Yiğit çiftine Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve üç hilalli bayrak hediye etti.

Bursa İl Teşkilat Başkanı Erhan Yaran, Medya ve Basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emin Seymen, TÜRKAV Başkanı Zafer Özbek ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından birçok seçkin davetlinin katıldığı düğün organizasyonunda davetliler eğlencenin tadını çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.