Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi'nden iki mahalleye operasyon!

Yunuseli ve Güneştepe mahallelerinde kötü görünen ve çevre kirliliğine sebep olan kaçak baraka, ahır ve gecekondular Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi Belediyesi'nden iki mahalleye operasyon!

Osmangazi'deki Yunuseli ve Güneştepe mahallelerinde vatandaşa ve kamuya ait arsalara kaçak olarak yapılan çadır, baraka ve ahırlar, zabıta, çevik kuvvet ve polis nezaretinde yıkıldı. Sabah erken saatlerde başlayan operasyonda ilk olarak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresinde kaçak olarak yapılan küçükbaş hayvan ahırlarının yıkımına başlandı. Ardından vatandaşların baraka şeklinde inşa ettikleri ve içerisinde hayvan kesimi yapıldığı belirlenen baraka yıkılırken, izinsin kesim yaptığı belirlenen baraka sahibine de ceza kesildi.

AHIRLAR DA YIKILDI

Ardından Hamitler gelişim bölgesi çevresindeki boş arazilere ahır yaparak izinsiz koyun, keçi ve tavuk besleyen vatandaşın ahırları zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. Yıkım öncesinde derme çatma yapılmış ahırdaki koyun ve tavuklar ekipler tarafından tahliye edildi. Ekipler, sepette kuluçkaya yatan tavukları taşıyarak yıkımdan zarar görmelerini önledi. Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe mahallelerindeki yıkımlarda herhangi bir olay çıkmadı. 9 hayvan ahırı ile 30 civarında baraka ve çadır yıkıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.