Hava Durumu

Öykü Karayel: Ne bu görmemişlik?

Öykü Karayel, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının ikinci bölümüne konuk oldu. Ünlü oyuncu dövme pişmanlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Öykü Karayel: Ne bu görmemişlik?

'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan ve dijital bir platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, 2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile nikah masasına oturdu. Mutlu birliktelikleri devam eden çift, Nisan 2021'de oğulları Roman'ı kucaklarına aldı.

'OĞLUMUZUN UYKU SAATİ GELDİ' 

İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olsalar da geçtiğimiz gün ailece Etiler'de görüntülendi. Sorulara cevap vermeyen çiftten Bonomo, “Oğlumuzun uyku saati geldi” dedi. Öykü Karayel ise, Meryem Uzerli’nin geçtiğimiz günlerde "Öykü Karayel’in oyunculuğunu çok beğeniyorum. Hayatım film olursa beni Öykü Karayel’in oynamasını çok isterim" açıklamasını hatırlatan muhabirlere, “Teşekkür ederim, sağ olsun” demek ile yetindi.

'EN BAŞLARDA ÇOK ŞAHSİ ALGILIYORSUN' 

Tüm bunların ardından Öykü Karayel, Fox Tv'de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programına konuk oldu. Ketum bir tarafı olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Can Bonomo'yu vazgeçirmeye çalıştığın seni çok yoran bir alışkanlığı var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Alışkanlığı diyemem ama evet çok yoran bir tarafı var. Can da dikkat bozukluğu var. Dikkat bozukluğu olan biriyle yaşayan vardır aramızda zor bir şey. Senin de kendini eğitmen gerekiyor o anlamda. En başlarda çok şahsi algılıyorsun 'dinlemiyor musun?' gibi şeyler yapıyorsun. Hatta bilsen de o kadar fazla karşılaştığın için tolere de edemiyor olabiliyorsun. Yarım saat bir şey anlatıyorsun 'ne?' diyor mesela sonunda. 'Nereden yani neresi çünkü bir saattir konuşuyorum nereden almalıyım' gibi şeyler olabiliyor."

"Bir anda gaza gelip yaptıktan sonra seni çok pişman eden bir şey oldu mu hiç?" sorusuna da yanıt veren Karayel, önce 'Hayır' dese de sonrasında eline yaptırdığı dövmeyi göstererek 'Şu' dedi.

Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, "Yani dövme insanı değilim ben. Zaten 30 yaşındayım. Hiçbir dövmem yok. Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik? Can bu fikirle geldi. Çok romantik, o da 'Me' yazdıracak falan ama çok sıkılıyorum. İstemiyorum yani. Tamam çocuğumu çok seviyorum ama... Bunu söylerken de utanıyorum, çocuğumun ismi ama sevmiyorum. Pıt diye de gidebilecek bir şey. Ondan kendime süre verdim" ifadelerini kullandı.

Öykü Karayel-Can Bonomo çifti oğulları Roman'ın doğumundan kısa bir süre sonra Roman'ın adını ‘Ro’ Karayel'de, ‘Me’ Bonomo'da olacak şekilde ellerine dövme yaptırmıştı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.