Hava Durumu

Özdağ: İmamoğlu tehlikeli bir siyasetçi

Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında, Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullandı. İmamoğlu'nun siyasi çizgisine 'ağır itirazları' olduğunu ifade eden Özdağ, "Diyarbakır'a gidip HDP'nin siyasallaştırdığı sözde anıt önünde fotoğraf çektirip, İstanbul'a gelip Orhun Abideleri'nden bahseden siyasetçiye güven duymuyoruz." diye konuştu. Ümit Özdağ, hem anketlerde hem de sahada yaptığı ziyaretlerde Mansur Yavaş'ın adaylığının istendiğini gördüğü için bu daveti yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2022 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özdağ: İmamoğlu tehlikeli bir siyasetçi

Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında, Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullandı. İmamoğlu'nun siyasi çizgisine 'ağır itirazları' olduğunu ifade eden Özdağ, "Diyarbakır'a gidip HDP'nin siyasallaştırdığı sözde anıt önünde fotoğraf çektirip, İstanbul'a gelip Orhun Abideleri'nden bahseden siyasetçiye güven duymuyoruz." diye konuştu.

Ümit Özdağ, hem anketlerde hem de sahada yaptığı ziyaretlerde Mansur Yavaş'ın adaylığının istendiğini gördüğü için bu daveti yaptıklarını söyledi.

Halk bunu ortaya koyuyor. Birçok anket yapıldı. Benim de en ufak bir politik ilişkisi olmayan isimler de bu anketleri yaptı. Halk bunu istiyor. İmamoğlu'nun 3 katı oy alıyor. Göreve davet etmeden önce, kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Sahada gördüğümüz Mansur Bey'e yönelik talebi Türk milletiyle paylaştık, Mansur Bey'i göreve davet ettik.

Ekrem İmamoğlu tehlikeli bir siyasetçi

Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu'na yönelik de açıklamalarda bulundu.

"Biz Ekrem İmamoğlu'na güvenmiyoruz" diyen Ümit Özdağ, "Ekrem İmamoğlu'nun tehlikeli bir siyasetçi olarak görüyoruz. Diyarbakır'da ayrı konuşuyor, Edirne'de ayrı konuşuyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.