Hava Durumu

Pınar Gültekin cinayetinde Savcılık mütalaayı verdi

Pınar Gültekin cinayetinde Savcılık mütalaayı verdi Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden Pınar Gültekin cinayeti duruşmasında davanın Cumhuriyet Savcısı mütalaasını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Pınar Gültekin cinayetinde Savcılık mütalaayı verdi
Savcılık mütalaasında sanık Cemal Metin Avcı için ‘Canavarca hisle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan hakkında TCK 281 uyarınca suç delillerini gizleme, yok etme ve değiştirmeden cezalandırılmalarını talep etti. Yine sanık Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı hakkında da TCK 281 uyarınca suç delillerini gizleme, yok etme ve değiştirme suçlarından cezalandırılması talep edildi.
 
Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, ek Adli Tıp raporunun gelmesinin ardından Pınar Gültekin'in hayatta iken diri diri yakıldığı yönündeki raporun okunmasının ardından Cemal Metin Avcı'nın avukatları raporu okumak için duruşmaya ara verilmesini talep etti. 3 saatlik bir aranın ardından duruşma tekrar başladı.
 
Pınar Gültekin'in yaşarken yandığına yönelik açıklanan ek Adli Tıp Kurumu raporuna ilişkin Cemal Metin Avcı'nın avukatları ortak beyanda bulundu. Beyanda, “Raporun gerekçe ve sonuç kısmı tutmuyor. Rapor bu haliyle kabul edilmemeli. Ek ya da ayrı bir rapor alınmasını talep ediyoruz. Rapor kesinlik taşımamaktadır. Esas alınacaksa da rapordaki şüphe durumu değerlendirilerek esas alınmalıdır” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.