Hava Durumu

Prosinecki büyük hata olur

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşadığı Trabzonspor galibiyetiyle lige son anda tutunan Bursaspor'da yeni hoca arayışları sürerken yönetimin Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile anlaşmak istediği medyaya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Prosinecki büyük hata olur

Bugünkü yazısında Prosinecki isminin hata olduğunu söyleyen Engin Aksöz Başkan Ali Ay'a seslendi Aksöz "Sevgili Başkan! Bu kulüpte yabancı hocanın ömrü uzun sürmez, taraftar baskısı, başarısızlık derken kimi getirdiysek pılısını pırtısını toparlayıp zor kaçtı Bursa'dan; bilmiyorsan aç karıştır kulüp tarihini!" ifadelerini kullandı.

"Prosinecki teknik adamlıkta matah bir şey olsaydı gidip Azerbaycan'ı çalıştırmazdı, Avrupa dururken" sözleriyle kararı eleştiren Aksöz "Uçurumun kenarından dönülüp de 24 saat geçmeden tökezlemek bu yönetime tarz bir icraat şekli olmalı, demek ki kimse buralardan kendine dersler çıkartmamış! Yabancı hoca ekstra avro, ekstra istek, ekstra lüks demektir. 400 milyon borç kamburu ve kasaya giren kuş kadar gelirle Bursaspor en az 3 yıl daha 'feda' sezonu oynar" ifadelerini kullandı.

ENGİN AKSÖZ'ÜN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.