Hava Durumu

Rusya Kiev'i vurdu: Şehir merkezinde şiddetli patlama!

Kiev uzun bir aradan sonra yeniden Rus bombardımanının hedefi oldu. Son yaşanan gelişmeye göre Rusya, Kiev'i vurdu. Gelen bilgilere göre Ukrayna'nın başkentinde bir apartman hava saldırısıyla vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rusya Kiev'i vurdu: Şehir merkezinde şiddetli patlama!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında önemli bir gelişme yaşandı ve Rus ordusu Ukrayna’nın başkenti Kiev’i hedef aldı. Buna göre; Rusya'nın Kiev'i vurduğu bildirildi. Ülkenin başkentinde şehrin merkezindeki bir yerleşim yerinin vurulduğu öğrenildi. Öte yandan Kiev'de iki şiddetli patlama sesinin duyulduğu da aktarıldı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

KİEV BELEDİYE BAŞKANI: DÜŞMAN KİEV'E SALDIRDI

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klichko saldırıya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Arkadaşlar düşman Kiev’e saldırdı. Sevchenko semtinde 2 patlama meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışıyor. Saldırıdan zarar görenlere ilişkin bilgiler güncelleniyor" ifadelerini kullandı.

PODOLYAK'TAN AÇIKLAMA

Twitter hesabından açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Mihail Podolyak, "Antonio Guterres'in resmi ziyareti sırasında Kiev şehir merkezine füze saldırısı düzenlendi. Bir gün önce Kremlin'de uzun bir masada oturuyordu ve bugün başının üstünde patlamalar var. Moskova'dan kartpostal mı? Rusya'nın neden hala BM Güvenlik Konseyi'nde yer aldığını hatırlıyor musunuz?" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.