Hava Durumu

Sağlıkta değişimin sinyalleri

Dün gerçekleşen AK Parti kongresinden sonra Bursa'daki kamu hastanelerinde de önemli değişiklikler bekleniyordu. Bunun ilk sinyali geçtiğimiz günlerde geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sağlıkta değişimin sinyalleri

Uzun zamandan beri Bursa'daki sağlık kulislerinde  konuşulan değişimlerin sinyali yavaştan kendini gösteriyor. Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nin ilk sözleşmeli yöneticisi Hatay'dan Bursa'ya atanan Doç Dr. Murat Tutanç da hastane idaresine yazılı bir dilekçe sunarak, "Görülen lüzum üzerine" istifa etti.

Değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme alan yazarımız Lale Akasoy Dr. Tutanç'ın özel bir hastanede çocuk hekimi olarak mesleğini sürdüreceğinin konuşulduğunu kaydetti.

BAZILARIYLA SÖZLEŞME YAPILMAYACAK

Geçtiğimiz hafta sağlıkta yeni sözleşme döneminde bazı hastane ve hizmet başkanlarıyla sözleşmenin yapılmayacağını duyurduğunu hatırlatan Akasoy "Bu konu ile ilgili hızlı gelişmeler oluyor. Kendisiyle yeniden sözleşme yapılmayacağı öne sürülen Genel Sekreterlik İdari Hizmetler Başkanı Dr. Muhammet Günaydın'ın yerine, Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cumhur Kara düşünülüyormuş" bilgisini paylaştı.

Sağlık hizmetlerinde bir yerlere getirilmesi düşünülen bir diğer isim kim?

Halk Sağlığı Kurumu Müdürlüğü için kimin  adı kulislerde konuşuluyor?

Ve daha fazlası...

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.