Hava Durumu

Şahinkaya'da Nobel ödülleri sahiplerini buldu

Şahinkaya Koleji'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 'Şahinkaya Nobel Ödülleri' Merkez Kampüs'teki muhteşem törenle 8 farklı kategoride sahiplerine verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şahinkaya'da Nobel ödülleri sahiplerini buldu

Büyük Sahne'de düzenlenen törende 'Şahinkaya Nobel Başarı Ödülü', 'Dünyayı Değiştiren Çocuklar' projesini başarıyla yürüten tüm Şahinkayalı öğrencilere verildi. Ödülü, öğrenciler adına, projelerde büyük emekleri olan Anaokulu ve İlkokul Müdürü Zeynep Acarkal, Ortaokul Müdürü Cenk Azkeskin ve Lise Müdürü Hakan İdin, Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya'nın elinden aldı. 'Şahinkaya Nobel Barış Ödülü'nün sahibi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şahinkaya MUN Kulübü oldu. HASVAK'ın kompozisyon yarışmasında birinci olan Damla Ay 'Şahinkaya Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülürken, Şahinkaya Koleji'ne TÜBİTAK Türkiye finallerinde teşvik ödülü kazandıran Kimya öğretmeni Sibel Akıncı ise 'Şahinkaya Nobel Kimya Ödülü'nü aldı.

SALSA ŞAMPİYONU'NDAN HARİKA GÖSTERİ

Türkiye Salsa Şampiyonası ve Kulüpler Arası Türkiye Salsa Şampiyonası birinciliğiyle 'Şahinkaya Nobel Sanat Ödülü'ne layık görülen Ufuk Sabancı ise partneri Simay Özçam ile sergilediği muhteşem salsa gösterisiyle renk kattı.

BAŞARILARIYLA GURUR KAYNAĞI OLDULAR

Türkiye Eskrim Şampiyonu Aylin Çakır 'Şahinkaya Nobel Spor Ödülü'nü kazanırken, 6. sınıf öğrencileri İznik Gölü'nde sahil kıyı şeridi temizleme çalışmalarıyla 'Şahinkaya Nobel Çevre Ödülü'ne layık görüldü. Elif Gonca Yılmaz ile Nazan Tokuç da 'Engelsiz Atölye' çalışmasıyla 'Şahinkaya Nobel Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Ödülü'ne layık görüldü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.