Hava Durumu

Şahinkaya’dan Ukraynalı çocuklar için destek programı

Şahinkaya Vakfı ile Natillus işbirliğinde düzenlenen özel bir destek programı kapsamında Ukraynalı 10-17 yaş arasındaki göçmen çocuklar Bursa’da bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şahinkaya’dan Ukraynalı çocuklar için destek programı

Barışın hâkim olduğu bir dünya için üzerine düşen toplumsal sorumluluğu yerine getiren Şahinkaya Vakfı, eğitim turizmi alanında uluslararası faaliyetler gerçekleştiren Natillus ile Ukraynalı göçmen çocuklar için özel bir destek programı düzenliyor. Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın Academy Kampüsünde 23-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan program 24 Şubat'tan sonra Türkiye'ye gelen 10-17 yaş arasındaki Ukraynalı öğrencilere ev sahipliği yapacak. Ukrayna vatandaşlarının ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği program çerçevesinde çocuk göçmenler, sertifikalı ve akredite İngilizce öğretmenleri eşliğinde İngilizce öğrenme, gezi ve etkinliklere katılma şansına sahip olacaklar.

Şahinkaya Vakfı ile Natillus, savaştan etkilenen Ukraynalı göçmen çocukların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onlara destek olmak için düzenlenen özel program ile Bursa’da çok önemli bir birlik adımı atıyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.