Hava Durumu

Sakıp Sabancı'nın cebinde kaç lira var?

Sosyal medyada şu sıralar şimdi rahmetli olan iki sanayici Sakıp Sabancı ile Vehbi Koç'un geçmişte Uğur Dündar'ın TRT'deki programına konuk olduğu bir video sosyal medyada hızla paylaşılıyor. Kısa sürede büyük ilgi gören videolardaki iki iş adamının seviyeli esprileri ve nezaket dolu diyaloğu izleyenleri güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sakıp Sabancı'nın cebinde kaç lira var?

Türkiye'nin geçmişte sanayileşmesinde önemli katkıları olan iş adamları Vehbi Koç ve Sakıp Sabancı'nın yer aldığı, 1980'lerde çekildiği sanılan video, sosyal medyada büyük ilgi gördü. TRT'de Uğur Dündar'ın konuğu olan iki sanayicinin yer aldığı programdaki diyaloglar izleyenleri güldürdü.

Programın başında Uğur Dündar Türkiye'nin en zenginlerini ağırladığını belirterek, halk arasında kimin daha zengin olduğunun çok merak edildiğini söylüyor. Bir test yapmak istediğini belirten Dündar iki ismin de ceplerinde ne kadar para olduğunu soruyor.

Bunun üzerine esprili kişiliğiyle tanınan Sakıp Sabancı ayağa kalkarak pantolon ceplerini gösteriyor ve yanında hiç para olmadığını belirterek "Ben aslında orta direktenim" diyor ve gülüşmelere sebep oluyor. Daha sonra ünlü sanayici Sabancı,  Konya'da Vehbi Koç'la birlikte yaşadığı bir anıyı izleyicilerle paylaşıyor

ŞİMDİKİ SANAYİCİLERDE BU MÜTEVAZİLİK YOK

Youtube'da yayınlanan videonun altına yorum yapan vatandaşlar iki ismin ne kadar mütevazi ve esprili olduğuna dikkat çekerek, şimdiki iş adamlarının bu özellikten çok uzak olduğunu belirtti. Bazıları da şimdi hayatlarını kaybetmiş ünlü sanayiciler için hayır dualarında bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.